Nyheter

  • Start
  • /
  • Nyheter
  • /
  • BrolinWestrell AB söker leg psykolog/leg psykoterapeut med inriktning ledar-/organisationsutveckling och krishantering

BrolinWestrell AB söker leg psykolog/leg psykoterapeut med inriktning ledar-/organisationsutveckling och krishantering

BrolinWestrell är en konsultverksamhet inom ledarstöd, krishantering och personalstöd. Våra kunder är arbetsgivare i privata och offentliga verksamheter, från små bolag till några av landets största.

Vi som arbetar här är psykologer och psykoterapeuter som specialiserat sig på att arbeta i näringslivet. Många av oss har erfarenhet från ledande roller och har mångårig erfarenhet som konsulter inom ledarskap- och organisationsutveckling samt psykologisk krishantering. Idag är vi åtta medarbetare som utgår från kontoret vid Karlaplan i Stockholm.

BrolinWestrells målsättning är att vara den ledande aktören inom krishantering i arbetslivet och vi är stolta att under flera år varit del av att leda utvecklingen inom området. Verksamheten och erbjudandet präglas av hög kvalitet, personlig kommunikation med kunden och stor insatskapacitet genom mångåriga samarbeten med underkonsulter nationellt och internationellt.

Till den aktuella rollen söker vi dig som är leg psykolog och/eller leg psykoterapeut och som vill arbeta som konsult med inriktning ledarskap- och organisationsutveckling samt psykologisk krishantering. Du har en senior profil med flera års erfarenhet.

Som en del av tjänsten bemannar du BrolinWestrells krisjour, vilket innebär arbete vissa kvällar och helger. Resor kan ingå i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Rådgivning och vägledning till chefer, hr och krisledningsfunktioner i krishantering

· Stödinsatser för individer och grupper som utsatts för situationer som kan utlösa krisreaktioner

· Utbildning i psykologisk krishantering

· Uppdrag inom något eller några av: chefsutveckling, grupp- och teamutveckling, konflikthantering och arbetsmiljökartläggning

Skallkrav:

· Legitimerad psykolog och/eller legitimerad psykoterapeut.

· Erfarenhet som konsult inom ledarskaps- och organisationsutveckling.

· Erfarenhet av kliniskt patientarbete.

Meriterande:

· Erfarenhet av psykologisk krishantering.

· Vi har flera internationella kunder och förmåga att arbeta på engelska (individuella samtal, föreläsningar, grupputveckling) är meriterande.

· Erfarenhet och/eller certifiering inom arbetsmiljöutredning såsom kränkande särbehandling.

· Erfarenhet och/eller certifiering inom ledarskap, teamutveckling och rekrytering.

För att trivas och fungera bra i rollen tror vi att du:

· Är målmedveten och trivs att ingå i ett team samtidigt som du kan arbeta självständigt i uppdrag.

· Har hunnit med att göra några misstag i arbetslivet (och dragit lärdom av dem).

· Är intresserad av att gå in i ett litet bolag där vi tillsammans tar ansvar för att driva utveckling och skapar oss de förutsättningar vi behöver för att fortsätta vara en ledande aktör.

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev till nina@brolinwestrell.se senast 10 december. Kandidater kan komma att kallas löpande.

Frågor

Har du frågor om tjänsten – kontakta verksamhetschef Nina von Garaguly, nina@brolinwestrell.se, 070 695 43 25 eller vd Mandus Frykman, mandus@brolinwestrell.se, 070 633 43 25.

Välkommen med din ansökan senast den 10 december 2023.

Dela inlägget:

Sök bland inlägg

Vill du veta mer om oss och vad vi gör?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi återkommer inom kort!