HomeNyheterVi planerar för framtiden – BrolinWestrell får ny ägare 1 juli 2019

Vi planerar för framtiden – BrolinWestrell får ny ägare 1 juli 2019


Efter 13 års framgångsrik verksamhet för BrolinWestrell är det också viktigt att tänka framåt. Ett led i detta arbete är att nu ta in en ny ägare – Lideta. BrolinWestrell fortsätter att vara det mindre företaget med den stora kapaciteten och är även framöver branschledande när det gäller att erbjuda sina kunder trygga och kvalitetssäkrade tjänster, Krisstöd, Ledarskap- och organisationsutveckling, Personalstöd. Ägarbytet förstärker och tryggar denna inriktning för lång tid framöver och Magnus Brolin och Mikael Westrell kommer även i fortsättningen att tillsammans med sina medarbetare leda BrolinWestrell i samma inriktning som tidigare.

Så här skriver Lideta i sitt pressmeddelande 2019 04 01

Lideta förvärvar BrolinWestrell

Lideta har tecknat avtal att förvärva aktierna i företaget BrolinWestrell AB och tar formellt över BrolinWestrell från 1 juli 2019.

BrolinWestrell har idag 10 anställda och har som huvudinriktning krishantering i arbetslivet. Bolagets grundare Mikael Westrell och Magnus Brolin kommer att kvarstå i verksamheten som VD och Vice VD och tillsammans med Lideta utveckla koncernens erbjudande till företagskunder inom psykisk hälsa.

”Förvärvet av BrolinWestrell är en viktig del i Lidetas satsning på marknaden för psykisk hälsa som inleddes med förvärvet av Enheten för Trauma och Krisbehandling AB i januari 2019. Vi ser väldigt positivt på BrolinWestrells framtid och ser fram emot att tillsammans med medarbetare och de tidigare ägarna fortsätta att utveckla verksamheten”, säger Lidetas VD Hugo Lewné.